Google anmeldelser
4.5/5

Menu

19 nye maskiner til MøllerLøkkegaard

Historisk stor maskinhandel mellem Bay Christensen A/S og MøllerLøkkegaard A/S

Forrygende travlhed får anlægsgartnerfirmaet MøllerLøkkegaard A/S i Ringsted til at investere stort i nye maskiner leveret af Bay Christensen A/S, Rønnede. Det er kulminationen på flere års tillidsfuldt samarbejde.

Vi har hårdt brug for maskinerne. De skal ud og køre med det samme, lyder det fra Søren Nyholm, kloakmester og projektleder hos anlægsgartnerfirmaet MøllerLøkkegaard A/S, der den 3. maj fik leveret 19 fabriksnye maskinenheder plus diverse tilhørende udstyr.

Bag den kæmpestore maskinleverance til det Ringsted-baserede anlægsgartnerfirma står Bay Christensen A/S, Rønnede i Sydsjælland. Leverancen omfatter syv Takeuchi gravemaskiner. Det er to styk 9-tons TB290, tre styk 4-tons TB240, en enkelt 1,8-tons TB216 og én 1-tons TB210.

Desuden omfattede leverancen seks knækstyrede minilæssemaskiner – plus en 6-tons og en 3-tons Thwaites dumper samt to Superskub motorbøre. Med til leverancen hørte også en maskintrailer og en tiptrailer, begge af mærket Ifor Williams.

Historisk stor handel

Med de i alt 19 fabriksnye enheder er der tale om en historisk stor handel, både for MøllerLøkkegaard A/S og Bay Christensen A/S. Efter de mange nyanskaffelser er maskinparken hos det midtsjællandske anlægsgartnerfirma øget fra 15 til 25 enheder.

Når vi foretager så stor en investering i nyt udstyr på nuværende tidspunkt, er det fordi, vi er inde i en kraftig vækst. I øjeblikket har vi allerede ordrer inde svarende til vores omsætning i hele 2018, fortæller Anders Møller, indehaver hos MøllerLøkkegaard A/S.

Samler servicen ét sted

Ved at anskaffe så meget nyt materiel på én gang får vi også strømlinet vores maskinpark. Desuden får vi samlet servicen ét sted, tilføjer Anders Møller. Vi havde vore godt 40 ansatte med inde over, da vi skulle beslutte, hvilke maskiner, vi skulle anskaffe. Det er jo dem, der skal køre med maskinerne hver dag, supplerer projektleder Søren Nyholm.

Det er mærker, som vore folk er glade for, fordi maskinerne er betjeningsvenlige og har en god førerkomfort. Desuden er alle maskinerne kendetegnet ved høj kvalitet og høj driftssikkerhed. Og så ved vi, at det er maskiner med en høj gensalgsværdi, tilføjer projektlederen.

Får en god behandling

Vi har handlet maskiner hos Bay Christensen siden 2014. Siden da har vi opbygget et stærkt, indbyrdes tillidsforhold. De yder en fin service, og vi får en god behandling hele vejen igennem. Derfor føler vi os helt trygge ved at handle maskiner hos Bay Christensen, siger Anders Møller fra MøllerLøkkegaard A/S.

Det er sælger Martin Hessner fra den sydsjællandske maskinforretning, der har solgt de mange maskiner til anlægsgartnerfirmaet. Den her maskinhandel er kulminationen på flere års samarbejde. Det er båret af tillid, hvor vi taler åbent om alting. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med MøllerLøkkegaard, siger Martin Hessner.

sælger Martin Hessner, Bay Christensen A/S

“Projektleder Søren Nyholm fra MøllerLøkkegaard A/S (til venstre) og sælger Martin Hessner, Bay Christensen A/S, giver hinanden hånd på en historisk stor maskinhandel. Bag dem ses et udsnit af de mange nye maskiner.”

Søren Nyholm fra MøllerLøkkegaard A/S

“Fra venstre indehaver Anders Møller og projektleder Søren Nyholm fra MøllerLøkkegaard A/S. De mange nye maskiner kom ud at køre straks efter leveringen den 3. maj.”

Bay Christens handel

“Når vi foretager så stor en investering i nyt udstyr på nuværende tidspunkt, er det fordi, vi er inde i en kraftig vækst. I øjeblikket har vi allerede ordrer inde svarende til vores omsætning i hele 2018, fortæller Anders Møller fra MøllerLøkkegaard A/S.”

Bay Christens handel

“Medarbejderne hos MøllerLøkkegaard A/S blev taget med på råd, da firmaet skulle beslutte, hvilke maskiner, der skulle anskaffes. Her ses et udsnit af de syv nye Takeuchi gravemaskiner, som firmaet netop har fået leveret fra Bay Christensen A/S. “

Flere
nyheder

Del på facebook
Del
Del på linkedin
Del