Historie

Vi har eksisteret siden 1984 hvor kunderelationerne var omdrejningspunktet for alt vi gjorde i virksomheden. Det er snart 40 år siden, men filosofien har ikke ændret sig siden begyndelsen!

C. Bay Christensen

Virksomheden Bay Christensen A/S er gundlagt i 1984 af Carl Bay Christensen.

Bay Christensen A/S er full-line forhandler af entreprenørmateriel, og varetager forhandlingen i øst Danmark af CNH koncernens New Holland Construction Equipment produkter, Grave og læssemaskiner samt New Holland Agricultural (AG) traktorer. V

Virksomheden forhandler og servicerer også CASE CE Heavy Duty Line grave og læssemaskiner.

Konstant udvikling

Takeuchi minigravere fra Japan kom til sortimentet i 2002 og er siden blevet et synonym med virksomheden og dermed en stor del af Bay Christensen A/S som den er i dag.

Af andre mærker, der også forhandles af Bay Christensen A/S, kan nævnes Giant minilæssere, Merlo teleskoplæssere, NPK produkter.

Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den største og har fra første dag sat en ære i at kunden altid er i centrum.

Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park og vejvæsen.

Nutid og fremtid

I 2017 blev der indledt et generationsskifte med Morten Christoffersen og Mathias Friderichsen som et glidende generationsskifte med Carl Bay Christensen.

Virksomheden er i stabil vækst, og målsætningen er fortsat, at Bay Christensen A/S skal være de små og mellemstore entreprenører og anlægsgartneres foretrukne totalleverandør af maskiner på Sjælland.