NPK

NPK produceres af Nippon Pneumatic MFG.,CO.LTD. i Osaka, Japan, og hører til blandt de førende producenter af hydraulisk udstyr til gravemaskiner.

NPK

Alt inden for hydraulsike hamre, betonknusere, betonsakse, vibrationsudstyr, piloteringsudstyr og nedbrydningsgrabbe leveres i en enestående kvalitet.

På NPK’s hjemmeside kan samtlige modeller med angivelse af tekniske specifikationer studeres. Vi er naturligvis gerne behjælpelige med yderligere information, demonstrationer samt salg.

Bay Christensen A/S har varetaget forhandlingen af NPK’s produkter siden 2002. Vi har gennem mange år leveret og seviceret lignenede produkter, og besidder derfor den nødvendige ekspertise for at skabe et fuldendt produkt. Vores servicevogne kommer dagligt overalt på Sjælland og Øerne.

Besøg NPKs website

Vores NPK-specialist

Alle vores folk har godt kendskab til NPK’s produkter, både hvad angår salg og service.

Der er dog en af vores sælgere, der er specialiseret og meget erfaren i netop NPK, og det er Lasse Bygaard Andersen

Lasse har lang erfaring med og 100% styr på alt om NPK’s hydrauliske udstyr og tilbehær til gravemaskiner; modeller, egenskaber, varianter og meget andet.

På den måde hjælper han vores kunder i mål med solidt og effektivt grej – lige fra en en standard grab til en af de helt store hamre eller sakse.

Så skal du have den absolut bedste rådgivning og den bedste handel på dit næste NPK-produkt, skal du ganske enkelt tage fat i Lasse (se hans kontaktinfo herunder)