EDGE Innovate

Edge Innovate’s stærke produkter er designet til at levere markedets mest effektive og omkostningseffektive materialehåndtering og genbrugsprocesser.

EDGE Innovate sorterværker

Uanset om der er tale om natursten, beton, tegl eller en blanding, klarer EDGE Innovate sorterværker adskillelse af sten, grus, jord eller laver harpet muld.

EDGE sorterværker fås fra den mellemstore TRM516 til giganten TRM831, og er derfor fokuseret mod større projekter. EDGE laver ikke kun knusere og sorterværker men også stakkere med eller uden påslag, og i længder på op til mere end 40m er det nemt at finde den helt rigtige maskine til det store behov.

Evoquip produceres i Nordirland, hvorfra service og reservedele håndteres.

Bay Christensen A/S håndterer import, salg og service i Danmark.

Vores EDGE-ekspert

Alle vores folk har godt kendskab til EDGE, både hvad angår salg og service.

Der er dog en af vores sælgere, der er specialiseret og meget erfaren i netop EDGE, og det er Lasse Bygaard Andersen

Lasse har lang erfaring med og 100% styr på alt om EDGE knusere og sorteringsanlæge; modeller, egenskaber, tilbehør og meget andet. På den måde hjælper han vores kunder i mål med nye maskiner – lige fra en lille transportør (stacker) til et skræddersyet 30 tons sorteringsanlæg med alt i tilpasning og udstyr.

Så skal du have den absolut bedste rådgivning og den bedste handel på din næste EDGE knuser og sorteringsanlæg, skal du ganske enkelt tage fat i Lasse (se hans kontaktinfo herunder)