Evoquip

Evoquip ”A Terex Brand” – Kvalitets kæbe- og slagleknusere fra 5 op til godt 30 tons med masser af valgmuligheder, Vi kan skræddersy knuseren til det enkelte behov

Evoquip knusere

Uanset om der er tale om natursten, beton, tegl eller en blanding, klarer Evoquip sorterværker adskillelse af sten, grus, jord eller laver harpet muld.

Evoquip sorterværker fås fra de små Harrier sorteranlæg til de store Colt 1600, der med op til 600 tons i timen kan sortere til dig med større behov. Evoquip laver ikke kun knusere og sorterværker men også stakkere med eller uden påslag, og i længder i op til 30m – den helt rigtige maskine til det store behov.

Evoquip produceres i Nordirland som en del af Terex, hvorfra service og reservedele håndteres.

Bay Christensen A/S håndterer import, salg og service i Danmark og på Færøerne.

Vores Evoquip-ekspert

Alle vores folk har godt kendskab til Evoquip, både hvad angår salg og service.

Der er dog en af vores sælgere, der er specialiseret og meget erfaren i netop Evoquip, og det er Lasse Bygaard Andersen

Lasse har lang erfaring med og 100% styr på alt om Evoquip knusere og sorteringsanlæge; modeller, egenskaber, tilbehør og meget andet. På den måde hjælper han vores kunder i mål med nye maskiner – lige fra en en standard 5 tons maskine til et skræddersyet 30 tons sorteringsanlæg med alt i tilpasning og udstyr.

Så skal du have den absolut bedste rådgivning og den bedste handel på din næste Evoquip knuser og sorteringsanlæg, skal du ganske enkelt tage fat i Lasse (se hans kontaktinfo herunder)