Virksomhedsprofil

Vi arbejder efter mottoet: Altid bedre service. Det gælder både uovertruffen kundeservice såvel som branchens bedt service på maskiner og udstyr.

Læs mere om det her på siden.

Det handler om kunden

Hos Bay Christensen vil vi være de små og mellemstore entreprenører og anlægsgartneres foretrukne totalleverandør af maskiner på Sjælland. Helt enkelt.

Med kvalitetsprodukter, tætte og personlige kunderelationer og godt håndværk, leverer og servicerer vi let til mellemstort kvalitetsmateriel, der øger vores kunders produktivitet, og sikrer at de kan udføre førsteklasses arbejde til tiden.

Vores værdier

Service
Vi skaber tætte og langvarige kunde-relationer på et fundament af god service og ordentlighed overfor alle vi arbejder sammen med

Tilgængelighed
Vi vil gerne være der for vores kunder i tykt og tyndt, og sørger derfor for at det altid er nemt at komme i kontakt med os.

Håndværk
For os er godt håndværk en selvfølge, og noget som gennemsyrer hele virksomheden, fra ledelse, gennem salg og til værkstedet.

Kvalitet
I stort og småt stræber vi hver dag efter at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

En klar profil

Hos Bay Christensen sælger og servicerer vi lette til mellemstore maskiner til entreprenører og anlægsgartnere.

Gennem vores agenturer på nogle af markedets bedste maskinbrands, og med brancheledende kundeservice og maskinservice, hjælper vi vores kunder med at udføre kvalitetsarbejde – dag efter dag.

Bay Christensen blev etableret i 1984, og fra deres bygninger nær Næstved på Sydsjælland betjener virksomhedens 30 medarbejdere alt fra regionale til internationale kunder.