Takeuchi

Takeuchi minigravere produceres af Takeuchi MFG. CO. Ltd. i Nagano, Japan. Produktsortimentet rummer minigravemaskiner fra 800 kg. op til 14.000 kg.

Service og salg af Takeuchi

Takeuchi er i dag en af markedets absolut førende producenter indenfor minigravere. Takeuchi fremstår i enhver henseende som et højkvalitetsprodukt.

På denne side kan samtlige modeller med angivelse af tekniske specifikationer studeres nærmere. Vi er naturligvis gerne behjælpelige med yderligere information, demonstration samt salg.

Bay Christensen A/S har varetaget forhandlingen af Takeuchi´s produkter siden 2002. Vi har beskæftiget os med lignende produkter siden 1992 og besidder derfor en meget stor ekspertise indenfor salg og service af minigravere.

Vores servicevogne kommer dagligt overalt på Sjælland og øerne.

Vores stærke Takeuchi-mand

Alle vores folk har stor erfaring med Takeuchi, både hvad angår salg og service.

Der er dog en af vores sælgere, der er specialiseret og meget erfaren i netop Takeuchi, og det er Morten Christoffersen.

Morten har 100% styr på alt om Takeuchi minigravere; modeller, egenskaber, tilbehør og meget andet, og hjælper vores kunder godt i mål med nye maskiner – lige fra en en standard 1 tons minigraver til en skræddersyet 14 tons minigraver med alt i tilpasning og udstyr.

Så skal du have den absolut bedste rådgivning og den bedste handel på din næste Takeuchi minigraver, skal du ganske enkelt tage fat i Morten (se hans kontaktinfo herunder)