Google anmeldelser
4.5/5

Menu

Case CX210D

Jens valgte en Case gravemaskine – igen

Entreprenør Jens Andersen fra Jægerspris har netop investeret i en ny Case CX210D gravemaskine fra Bay Christensen A/S.

Jens Andersen, Case CX210D

“Det er en lækker kabine med masser af plads, så komforten er fin, lyder det fra
entreprenør Jens Andersen, der selv kører med sin nye, bæltetrukne Case CX210D gravemaskine.”

Der var ingen tvivl hos entreprenør Jens Andersen, da han fik brug for at skifte til en større gravemaskine. Det skulle være en Case igen, efter at have haft mulighed for at prøve den nye CX210D

Derfor blev en mindre Case gravemaskine i begyndelsen af oktober erstattet af en fabriksny, bæltedrevet 22 tons Case CX210D gravemaskine – leveret af det sjællandske maskinfirma Bay Christensen A/S i Rønnede.
– Maskinen er meget driftssikker. Faktisk har der ikke været et eneste driftsstop i løbet af den tid vi har kørt med den indtil nu, fortæller Jens Andersen, der driver sit entreprenørfirma under navnet Jens Andersen ApS i Jægerspris.

Firmaet har specialiseret sig i jord-, beton- og kloakopgaver i forbindelse med parcelhusbyggerier overalt på Sjælland.

Jens Andersen, Case CX210D

“Maskinen er hurtig i bevægelserne, både med gravearmen, og når den drejer rundt.
Samtidig er den blød og smidig i bevægelserne. Det er praktisk i forbindelse med
præcisionsopgaver, og samtidig bidrager det til komforten, påpeger entreprenør Jens Andersen.”

Godt at handle hos Bay Christensen A/S

– Jeg valgte igen at handle gravemaskine hos Bay Christensen A/S, selv om firmaet ligger et pænt stykke herfra. Forklaringen er, at jeg har handlet med firmaet igennem en årrække, fordi jeg sætter stor pris på samarbejdet, siger den nordsjællandske entreprenør.
– De er reelle at handle med. Jeg fornemmer tydeligt, at de kører efter det gode princip om, at et ord er et ord, og at en aftale er en aftale. Man bliver mødt med tillid, når man handler der, og der er bare aldrig problemer, tilføjer han.
– Hertil kommer, at de yder en fin service, lyder det fra Jens Andersen, der driver sit firma med to fastansatte medarbejdere.
Han fremhæver blandt andet førerkabinen på sin nye Case CX210D gravemaskine.

Jens Andersen, Case CX210D

“Der var ingen tvivl hos entreprenør Jens Andersen, da han fik brug for at skifte til
en større gravemaskine. Det skulle være en Case fra Bay Christensen A/S igen.”

Joysticks kan justeres i højden

– Det er en lækker kabine med masser af plads, så komforten er rigtig fin. En smart detalje er, at man kan justere de to joysticks, så de sidder i præcist den højde, der er mest komfortabel for føreren, fortæller Jens Andersen, der selv kører med gravemaskinen.
– Sædet er luftaffjedret og har mange indstillingsmuligheder. For eksempel kan både ryglænet og sædepuden indstilles. Og så er der en let overskuelig instrumentering, hvor det er nemt at finde diverse oplysninger frem i menuen, fortæller han.
Jens Andersen har fået sin nye Case gravemaskine leveret med smøreanlæg, planérskovl og hydraulisk skovlfæste, som gør det både nemmere, hurtigere og mere sikkert at på- og afmontere skovle.

Jens Andersen, Case CX210D

“Entreprenør Jens Andersen kan tydeligt mærke, at hans nye Case CX210D gravemaskine
har et lavere brændstofforbrug end andre gravemaskiner, han tidligere har haft.
Han fortæller desuden, at der ikke er meget støj, hverken inde i kabinen
eller uden for maskinen.”

Hurtig og smidig

– Maskinen er hurtig i bevægelserne, både med gravearmen, og når den drejer rundt. Samtidig er den blød og smidig i bevægelserne. Det er praktisk i forbindelse med præcisionsopgaver, og samtidig bidrager det til komforten, påpeger entreprenøren fra Jægerspris.
– Motoren er på 165 hk, så der er rigeligt med trækkraft at gøre godt med. Det er en Tier4 Final-motor, så den lever op til de seneste miljøkrav. Det er vigtigt, når vi for eksempel arbejder med den i en miljøzone i København, siger han.
– I øvrigt kan jeg tydeligt mærke, at den har et lavere brændstofforbrug end andre gravemaskiner, vi tidligere har haft. Og endelig så er der ikke meget støj, hverken inde i kabinen eller uden for maskinen, lyder det fra Jens Andersen.
– Jeg synes i øvrigt ikke, at Case CX210D er specielt dyr maskine i betragtning af, at det er en kvalitetsmaskine hele vejen igennem, slutter han.

Flere
nyheder

Del på facebook
Del
Del på linkedin
Del