Om CBC Bay Christensen A/S

Vi har eksisteret siden 1984 hvor kunde forholdet var omdrejningspunktet

Det har ikke ændret sig siden !

Virksomhedens kerneområder er salg og servicering af entreprenørmaskiner- og landbrugsmaskiner.

Bay Christensen A/S er gundlagt i 1984 af Carl Bay Christensen. Bay Christensen A/S er full-line forhandler af entreprenørmateriel. Virksomheden varetager forhandlingen i øst Danmark af CNH koncernens New Holland Construction Equipment produkter, Grave og læssemaskiner samt New Holland Agricultural (AG) traktorer. Virksomheden forhandler og servicerer også CASE CE Heavy Duty line grave og læssemaskiner.

Takeuchi minigravere fra Japan kom til sortimentet i 2002 og er siden blevet et synonym med virksomheden og dermed en stor del af Bay Christensen A/S som den er i dag. Af andre mærker, der også forhandles af Bay Christensen A/S, kan nævnes Giant minilæssere, Merlo teleskoplæssere, NPK produkter.

Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den største og har fra første dag sat en ære i at kunden altid er i centrum Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park og vejvæsen.

I 2017 er indledt generationsskifte med Morten Christoffersen og Mathias Friderichsen som et glidende generationsskifte med Carl Bay Christensen.

        
 
New Holland Construction
        
New Holland Agriculture